Stranieri

"Dubla" pentru Alibec in finala Ligii Campionilor

Atacantul roman Denis Alibec, legitimat la Internazionale Milano, a inscris, miercuri seara, impotriva lui Bayern Munchen, in finala Ligii Campionilor U-18, castigata de italieni cu 2-0.
Fostul atacant al Farului a fost titular si a deschis scorul in minutul 2 al meciului de pe Stadionul Di Stefano din Madrid, contand pentru finala Ligii Campionilor U-18.

In minutul 70, Alibec a fost aproape de "dubla" printr-o executie ciudata, in stilul grecului Kapetanos, cu spatele, insa portarul lui Bayern s-a intins serios si a respins in corner.

Trei minute mai tarziu, Alibec a ridicat publicul in picioare, dupa doua driblinguri de senzatie prin care i-a umilit pe nemti.

Denis Alibec s-a razbunat pentru ratarea din minutul 70 cu 12 minute inainte de final, cand a facut 2-0 printr-o actiune de senzatie, in care a driblat si portarul.

Partida dintre Internazionale Milano si Bayern Munchen s-a jucat la cererea UEFA, care doreste sa acorde o importanta tinerilor. Pe arena din Madrid s-au aflat nume grele precum Michel Platini sau Florentino Perez.

De altfel, la festivitatea de premiere Alibec a primit felicitari speciale din partea lui Michel Platini si Luis Figo.

Vineri se va disputa un nou meci, intre echipele de "old-boys" ale lui Inter si Bayern.

Internazionale Milano si Bayern Munchen se vor intalni sambata in finala Ligii Campionilor, de la ora 21:45.

Onlinesport


"Dubla" pentru Alibec in finala Ligii Campionilor