Stranieri

Acord multimilionar intre Mutu si Fiorentina

Agentia Calciomercato a anuntat, sambata, ca Adrian Mutu si presedintele clubului Fiorentina, Andrea Della Valle, au ajuns la un acord privind prelungirea pana in 2013 a contractului, internationalul roman urmand sa incaseze in urmatorii cinci ani aproximativ 12 milioane de euro.
Mutu mai are contract cu Fiorentina pana in 2011 si s-a intalnit, vineri, impreuna cu agentul sau, Alessandro Moggi, cu presedintele clubului toscan, Andrea Della Valle. Internationalul roman, care potrivit presei italiene urma sa paraseasca Fiorentina in aceasta vara pentru a se transfera la AS Roma, refuzase pana in prezent prelungirea contractului, deoarece nu exista un acord in privinta termenilor noii intelegeri.

Potrivit agentiei Calciomercato, in urma discutiei cu Della Valle, Mutu isi va prelungi cu doi ani acordul cu Fiorentina si va incasa un salariu de aproximativ 2,4 milioane de euro pe sezon, fata de 1,6 milioane de euro, cat are in prezent.

"Restul detaliilor, adica premiile individuale care vor fi incluse in contractul romanului, vor fi stabilite la inceputul saptamanii viitoare de directorul sportiv Pantaleo Corvino impreuna cu agentul Alessandro Moggi. Practic, Mutu s-a legat pe viata de Fiorentina, urmand sa prelungeasca precedentul acord cu doi ani", a scris sursa citata.

Mediafax


Acord multimilionar intre Mutu si Fiorentina