Stranieri

Daniel Niculae merge pe principiul 'ori la bal, ori la spital'

Atacantul lui Auxerre si al echipei nationale, Daniel Niculae, a declarat, duminica, la sosirea in Romania, ca in ciuda adversarelor puternice, tricolorii sunt intr-o grupa frumoasa la EURO 2008, din care o eventuala calificare ar fi o surpriza extrem de placuta.


"La EURO facem parte dintr-o grupa in care ori te faci de ras, ori produci marea surpriza. Este o grupa foarte grea, dar frumoasa, pentru ca avem foarte mult de castigat. Sper sa avem parte de un Campionat European cat mai lung. Daca vom trece de grupa vom intalni pe cineva din grupa Spaniei, deci va fi in continuare foarte greu. Dar au castigat turnee finale si echipe care joaca o data la zece ani, noi de ce nu am spera", a declarat duminica, pe aeroportul Henri Coanda, Daniel Niculae.

Romania face parte din grupa C la Campionatul European din 2008, alaturi de Olanda, Italia si Franta. Daca vor trece mai departe, tricolorii vor infrunta in sferturi o reprezentativa din Grupa D, din care fac parte Spania, Suedia, Grecia si Rusia.

Niculae a vorbit si despre situatia din Liga I: "Campionatul se joaca pana la ultima etapa si sper ca Rapid sa se impuna. Sunt doar cinci puncte fata de CFR Cluj, au revenit alte echipe de la distante si mai mari. Cu siguranta jucatorii vor face totul pentru a-si multumi suporterii", a mai spus fostul atacant din Giulesti, care a adaugat ca si-ar dori ca anul 2008 sa fie la fel de frumos pentru el ca si cel precedent.

In clasamentul Ligii I, Rapid se afla pe locul 2 dupa 19 etape, cu 41 de puncte, cu 5 mai putine decat liderul CFR Cluj.  

NewsIn



Daniel Niculae merge pe principiul 'ori la bal, ori la spital'