Stranieri

Becali dezminte ca FC Barcelona negociaza pentru Chivu

Impresarul Ioan Becali a dezmintit informatiile conform carora FC Barcelona negociaza pentru transferul fundasului echipei AS Roma, Cristian Chivu, scrie, joi, cotidianul El Mundo Deportivo.

Intr-un interviu acordat realizatorilor emisiunii Ara Esports de la Com Radio, Becali a spus: "Daca Barcelona l-ar dori pe Chivu, Txiki Begiristain sau Joan Laporta ar fi trebuit sa ma sune, dar nu m-a sunat nimeni. "Ce pot sa spun? Nimic. Eu am spus cand m-a sunat un club. Ca FC Barcelona il vrea o stii tu, dar eu, care ar trebui sa stiu primul, nu o stiu. Nici Txiki, nici Laporta, nici Soriano nu m-au sunat nici pe mine, nici pe Tente Sanchez, asociatul meu in Barcelona. Eu nu mint. Ce spun este adevarat", a afirmat Becali.

Potrivit El Mundo Deportivo, Becali a avertizat ca FC Barcelona trebuie sa se grabeasca daca vrea sa-si asigure serviciile lui Chivu, asigurand ca Internazionale Milano este mai bine situata in acest sens, fiind puse la punct inclusiv conditiile contractuale. "Daca FC Barcelona vine maine cu o oferta mai buna decat Inter, atunci semnez cu Barca. Daca Real Madrid vine si face o oferta mai buna decat Barcelona, atunci semnez cu Real. Dar singura echipa care s-a pus de acord cu mine si a venit cu un contract este Inter", a spus Becali.

Cotidianul Gazzetta dello Sport a anuntat, miercuri dimineata, ca oficialii cluburilor AS Roma si Internazionale Milano s-au inteles in privinta trecerii lui Chivu la campioana Italiei, pentru 12 milioane de euro, informatie dezmintita de gruparea din Roma in dupa-amiaza aceleiasi zile.

Mediafax



Becali dezminte ca FC Barcelona negociaza pentru Chivu