Echipa Nationala

Alexa: "Uruguay e cea mai buna echipa din America de Sud"

Mijlocasul formatiei Rapid, Dan Alexa, a declarat, marti, ca reprezentativa României are sanse la victorie în meciul amical de miercuri, chiar daca întâlneste selectionata Uruguayului, actuala detinatoare a trofeului Copei America.
"Echipa Uruguayului are jucatori de mare valoare, fotbalisti de renume, unii dintre ei poate cei mai buni din lume. Practic este cea mai buna echipa din America de Sud si asta spune multe. E un adversar tare si prezenta lor la Bucuresti bucura pe toata lumea. Avem sanse pentru ca jucam acasa, suntem o echipa în formare, dar echilibrata, compusa din jucatori cu experienta însa si tineri. Asa ca eu cred ca avem sansa noastra", a spus mijlocasul.

Alexa a afirmat ca daca va avea ocazia îi va urmari pe jucatorii uruguayeni, având în vedere ca sedinta lor de pregatire era programata sa înceapa pe un teren alaturat celui pe care se antrenau fotbalistii rapidisti. "Daca o sa vina, o sa tragem cu ochiul la ei... sunt jucatori pe care îi vezi la televizor, jucatori de mare notorietate care au facut ceva în fotbalul mondial", a mentionat Dan Alexa.

Referitor la interesul scazut al suporterilor echipei nationale pentru amicalul cu Uruguay, Dan Alexa a precizat ca situatia ar fi fost diferita daca meciul era programat pe stadionul Giulesti - Valentin Stanescu. "Cu siguranta s-ar fi umplut stadionul daca se juca pe Giulesti. Îmi pare rau ca nu vine lumea pentru ca e un amical de lux cu un adversar care nu stii de câte ori îl poti întâlni", a precizat Alexa.

În schimb, mijlocasul Nicolae Grigore este de parere ca multi suporteri îsi vor achizitiona bilete la amicalul cu Uruguay în ziua meciului. "Mai e timp, oamenii care doresc sa vada meciul stiu ca e un stadion foarte mare si vor gasi bilete chiar si cu o jumatate de ora sau o ora înainte de meci", a explicat Grigore.

Prima reprezentativa a României întâlneste, miercuri, de la ora 20.30, pe Arena Nationala din Bucuresti, selectionata Uruguayului, într-o partida amicala.

Mediafax


Alexa: "Uruguay e cea mai buna echipa din America de Sud"