Echipa Nationala

Mutu: "Imi dau un 6,5 pentru anul 2011 cu Cesena, 8 cu nationala"

Atacantul Adrian Mutu a declarat, sâmbata, pentru Sky Sport ca îsi acorda nota 6,5 pentru anul 2011 cu formatia Cesena si 8 pentru evolutia la nationala României, adaugând ca este optimist înaintea partidei cu fosta sa grupare, Juventus.
"Începutul aici, la Cesena, a fost dificil pentru mine, da acum este mai bune. Din ianuarie pâna acum îmi dau un 6,5. Si 8 în ceea ce priveste nationala tarii mele. Putem face un joc bun cu Juventus. Cei de la Juve sunt puternici, dar si noi putem sa ne spunem cuvântul", a spus Mutu.

Adrian Mutu a mai precizat, într-un interviu acordat cotidianului Gazzetta dello Sport, ca a petrecut la Juventus 18 luni foarte frumoase si nu ar fi vrut sa plece de acolo în 2006, când a ajuns la Fiorentina. "Am câstigat doua titluri acolo. Primul mi l-au daruit colegii, al doilea câstigat si prin munca mea. Apoi, scandalul din fotbalul italian a dus la anularea celui titlu, dar noi am transpirat pe teren si am meritat sa câstigam. Aceea este cea mai frumoasa amintire a experientei mele la Juventus", a afirmat atacantul, care a jucat la Juventus în perioada 2005-2006.

Întrebat de ce jucator s-a atasat cel mai mult la echipa torineza, Mutu a raspuns: "M-am atasat de Ibrahimovici, pentru ca împarteam aceeasi camera de hotel. Del Piero? A fost între noi o relatie de mare respect, chiar daca suntem caractere diferite".

Adrian Mutu a mentionat ca în 2006 ar fi ramas la Juventus si în Serie B. "Toata lumea stie ce scandal a fost atunci în fotbal. Cei mai buni jucatori au fost transferati. Clubul a decis sa ma trimita la Fiorentina, dar eu as fi ramas si în Serie B, pentru ca Juve este întotdeauna Juve. Echipa Juventus de acum are jucatori de mare valoare. Aceasta Juve este de titlu, chiar daca nu este favorita". a adaugat el.

Echipa Cesena va întâlni formatia Juventus, duminica, în deplasare, de la ora 16.00, în etapa a 14-a a campionatului Italiei.

Mediafax


Mutu: "Imi dau un 6,5 pentru anul 2011 cu Cesena, 8 cu nationala"