Echipa Nationala

Chivu a rabufnit: "Nu revin la nationala"

Cristi Chivu s-a declarat deranjat de discutiile despre revenirea sa in lotul echipei nationale si a anuntat ca isi mentine decizia pe care a luat-o inaintea meciului dintre Romania si Bosnia.
"Am fost destul de explicit în scrisoarea pe care am trimis-o tuturor. Nu revin si cu asta închei!", a spus Cristi Chivu la Dolce Sport, dupa care a vorbit despre situatia nationalei.

"E un moment dureros. E o alta calificare ratata, sunt alte critici, se fac fel si fel de comparatii, apar fel si fel de declaratii care nu sunt la locul lor. E un moment dureros pentru orice jucator. Nimeni n-a vrut sa creada ca e o campanie pierduta si ne-am agatat de o sansa de la Luxemburg. Trebuie sa fie pregatita urmatoarea campanie, va fi o grupa mult mai grea decât aceasta. Încercam sa construim ceva, putem sa ne calificam la Mondiale", a mai spus Chivu.

De asemenea, jucatorul lui Inter Milano a comentat si debutul lui Gabi Torje pentru Udinese, sfatuindu-l sa se obisnuiasca cu presiunea

"E bine ca sunt români care joaca în campionatul italian. Torje are posibilitatea sa joace într-o echipa valoroasa, care se lupta sa ajunga an de an sa ajunga în cupele europene. Important pentru el este sa stie sa treaca peste obstacole. Echipa lui nu are presiune, suporterii nu au mari sperante. Trebuie sa se obisnuiasca cu huiduieli si cu note mici în ziar", a incheiat Chivu.

Onlinesport


Chivu a rabufnit: "Nu revin la nationala"