Echipa Nationala

Bulgarii il vor pe Hagi la nationala

Dupa cea mai dezastruoasa campanie de calificare din istorie, bulgarii taie in carne vie si vor ataca lupta de calificare la Campionatul Mondial cu un nou selectioner. Pe lista bulgarilor se afla si Gica Hagi, care recent a refuzat nationala Romaniei.
Bulgaria a terminat pe ultimul loc intr-o grupa din care Anglia si Muntenegru au mers mai departe, iar Lotthar Matthaus, venit probabil in cautarea unei noi sotii, si-a facut bagajele.

Oficialii Federatiei de la Sud de Dunare au inceput cautarile pentru gasirea unui nou antrenor. Ei cauta un nume important in fotbalul mondial, care sa nu fie insa prea costisitor.

Asa se face ca atentia bulgarilor se indreapta catre Gica Hagi, care a fost deja contactat pentru a i se transmite interesul. Deocamdata a existat doar o discutie formala.

Hagi a refuzat recent nationala Romaniei, spunand ca nu vrea sa ia un proiect inceput de altcineva. La bulgari, Hagi ar avea sansa sa inceapa de la zero.

El nu este insa singurul nume pe lista bulgarilor. Alaturi de Hagi se mai afla Bora Milutinovici, Klaus Schafer si antrenorul lui TSKA Sofia, Milen Radukanov.

Onlinesport


Bulgarii il vor pe Hagi la nationala