Echipa Nationala

Dezvaluiri incredibile despre jucatorii nationalei

Mircea Lucescu nu a trecut peste plecarea fiului sau de la echipa nationala si lanseaza acuzatii grave spre jucatori. Tehnicianul luI Sahtior sustine ca singurul gand al acestora era sa il vanda pe Razvan pentru a-l indeparta de la nationala.
"Situatia din ultimul timp de la echipa nationala nu poate fi considerata normala. Unii jucatori, instigati de impresari si de presedintii de cluburi, intrau pe teren doar cu un singur scop: cum sa tradeze mai mult", a spus Mircea Lucescu.

Din acest motiv, Mircea Lucescu spune ca l-a sfatuit pe Razvan sa isi dea demisia la finalul meciului cu Bosnia, deoarece atmosera era de nesuportat.

"Dupa trei meciuri consecutive in deplasare, in care s-a obtinut un singur punct, presiunea pe Razvan a fost extraordinara. L-am sfatuit: 'Trebuie sa pleci cand vrei tu, nu cand vor ei'. A batut Luxemburg si Bosnia si apoi a plecat", a completat Lucescu.

Razvan Lucescu a urmat sfatul tatalui sau si a plecat de la echipa nationala dupa victoria obtinuta in fata Bosniei, scor 3-0.

Onlinesport


Dezvaluiri incredibile despre jucatorii nationalei