Echipa Nationala

Seara neagra pentru Romania. Bosnia si Belarus ne trimit pe locul patru

Romania a revenit pe locul patru in Grupa D dupa o seara neagra in care nici Bosnia si nici Belarus nu s-au impiedicat. Bosnia a trecut cu 2-0 de Albania dupa un meci sters, in care ne avantaja cel mai mult un egal. Tot marti seara, Belarus a facut un 2-0 scurt cu Luxemburg si are patru puncte avans, insa si un meci mai mult decat noi. Bosnia are doua puncte avans fata de tricolori, la acelasi numai de meciuri (6). Apasati aici pentru situatia la zi din grupa noastra, clasament, rezultate si program.
In urma rezultatelor inregistrate marti seara  tricolorii au coborat pe pozitia a patra. Franta ramane prima, cu 13 puncte in sase meciuri, fiind urmata de Belarus (12p, 7m), Bosnia (10p, 6m), Romania (8p, 6m), Albania (8p, 6m) si Luxemburg (1p, 7m).

Luxemburg nu a putut sa ne dea inca o mana de ajutor in duelul cu Belarus si a fost infranta, scor 0-2.

Doar o repriza au facut fata amatorii din Luxemburg. Belarus si-a demonstrat superioritatea dupa pauza, cand a marcat ambele goluri, prin Kornilenko (48) si Putsila (73)

"Tricolorii" nu au beneficiat de un rezultat favorabil nici in celalalt meci din grupa, in care Bosnia a trecut cu 2-0 de Albania. Aici, pentru tricolori ar fi fost bun un rezultat de egalitate.

Chiar daca jocul Bosniei nu a stralucit, gazdele de la Zenica au obtinut cele trei puncte dupa un gol dubios inscris de Medunjanin, reusit dupa o grava eroare de pozitionare in defensiva Albaniei.

Emotiile s-au risipit definitiv dupa ce Lila, jucator aflat in atentia lui Dinamo, a fost eliminat in minutul 87. Trei minute mai tarziu, Maletici a stabilit scorul final.

Pe 2 septembrie, Belarus va primi vizita Bosniei, Albania va juca pe teren propriu cu Franta, iar Romania se va deplasa in Luxemburg.

Rezultatele inregistrate marti seara:

Grupa A:
Azerbaïdjan - Germania 1-3 (Huseynov '89 / Ozil '31, Gomez '42, Schurrle '93)

Grupa C:
Insulele Feroe - Estonia 2-0 (Benjaminsen '43, Hansen '48)

Grupa D:
Belarus - Luxemburg 2-0 (Kornilenko '48, Putsila '73)
Bosnia - Albania 2-0 (Medunjanin '68, Maletici '90)

Grupa E:
Suedia - Finlanda 5-0 (Kallstrom '12, Ibrahimovici '31, '35, '53, Bajrami '83)
San-Marino - Ungaria 0-3 (Liptak '41, Szabics '49, Koman '83)

Onlinesport



Seara neagra pentru Romania. Bosnia si Belarus ne trimit pe locul patru