Echipa Nationala

Franta invinge Luxemburg cu un 2-0 chinuit

Echipa nationala de fotbal a Frantei a invins vineri seara pe terenul celor de la Luxemburg doar cu 2-0, intr-o partida din grupa Romaniei pentru preliminariile EURO 2012. O victorie chinuita in care Franta nu a jucat mai nimic, dar care cimenteaza francezilor locul 1 in clasamentul grupei, cu 12 puncte.

Primul gol al Frantei a fost marcat de Mexes in minutul 28, intr-o prima repriza in care Luxemburgul nu a facut nimic in afara sa se apere.

In repriza a doua, Franta a jucat slab si nu si-a regasit jocul, avand probleme la constructie. Meciul a dus lipsa de ocazii, la mijlocul reprizei secunde, insa in minutul 72 Franta a trait mai linistita gratie golului de 2-0 marcat de Gourcuff.

Benzema ar fi putut face 3-0 la finalul partidei, insa o pasa tarzie a lui Ribery l-a surprins in ofsaid.

Franta nu a aratat mai nimic, insa trei puncte sunt trei puncte si sunt tot ce conteaza, intr-o grupa destul de stransa, in care mai spera si Romania.

Partidele Bosnia - România (20.15, în direct la Pro TV si onlinesport.ro) si Albania - Belarus au loc sâmbata.

Luxemburg: Joubert - Schnell, Blaise, Hoffmann, Mutsch - Payal, Gerson (Daniel Da Mota '71), Bettmer - Laterza (Martino '54), Joachim, Leweck (Plein '90+1). Selectioner: Luc Holtz

Franta: Lloris - Sagna, Rami, Mexès, Evra - Ribéry, M'Vila, Nasri, Gourcuff, Malouda - Benzema. Selectioner: Laurent Blanc.

Onlinesport



Franta invinge Luxemburg cu un 2-0 chinuit