Echipa Nationala

Alexa si Zicu il vor pe Marica la nationala chiar daca nu joaca la VfB Stuttgart

Componentii formatiei FC Timisoara, Dan Alexa si Ianis Zicu, considera ca excluderea lui Ciprian Marica din lotul gruparii VfB Stuttgart nu trebuie sa fie o piedica în fata convocarii acestuia la echipa nationala, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ciprian îmi este prieten, îmi doresc foarte mult sa-si rezolve situatia la Stuttgart. Îmi doresc asta pentru el, sa aiba liniste, pentru ca este un jucator foarte valoros care, atunci când este în forma, poate sa ajute foarte mult echipa nationala. Mai este o luna si sper sa gaseasca o cale prin care sa fie bine atât pentru el, cât si pentru echipa nationala", a declarat Dan Alexa.

Ianis Zicu este bun prieten al lui Marica si spera ca problemele acestuia se vor rezolva cât mai repede.

"Pauza nu este atât de lunga, este doar o luna si nu are atât de mult de pierdut. Este sanatos, nu trece printr-o accidentare si cred eu ca ne-ar fi util în partida cu Bosnia.

"Cu siguranta el îsi va rezolva problemele, pentru ca este un jucator foarte valoros, care nu duce lipsa de oferte. Important este sa gaseasca întelegere la clubul la care evolueaza acum si cu siguranta ne vom bucura cu totii de reusitele lui. Nu stiu daca va veni în Liga 1, orice este posibil, însa va trebui sa-l întrebati pe el. Eu stiu mai multe, este prietenul meu cel mai bun, însa nu vreau sa vorbesc în fata presei despre discutiile noastre private", a spus atacantul de la FC Timisoara.

Mediafax


Alexa si Zicu il vor pe Marica la nationala chiar daca nu joaca la VfB Stuttgart