Echipa Nationala

Ienei: "Nationala trebuie sa renunte la Mutu"

Fostul selectioner Emeric Ienei este de parere ca Adrian Mutu nu ar mai trebui convocat la echipa nationala, din cauza scandalurilor repetate in care a fost implicat.
"Imi pare asa de rau de acest baiat, pentru ca are niste calitati extraordinare, dar face niste gafe impardonabile. Poate ca e influentat de cineva sau o fi baut si face scandal sub influenta alcoolului. Are ce are cu ospatarii, ca l-a mai batut pe unul, la Constanta. Este caz penal ce a facut el. Pierdem un jucator care inca mai putea sa fie de folos pentru echipa noastra nationala. La o asemenea atitudine, trebuie renuntat la el.

Macar de acum sa inceapa Razvan sa revigoreze echipa nationala, pentru ca se pare ca mai avem doar sanse mici sa ne calificam la Campionatul European din 2012. Are 30 de ani si mai are si niste necazuri cu banii pe care trebuie sa ii plateasca la Chelsea. Si eu i-am asteptat extraordinar revenirea pe teren, speram sa aiba ambitie sa joace, sa arate ca are valoare si ca poate sa ajute echipa nationala", a spus Emeric Ienei la sptfm.

Adrian Mutu risca pana la 3 ani de inchisoare dupa ce a batut un chelner sarb intr-un bar din Florenta in dimineata zilei de sambata.

Onlinesport


Ienei: "Nationala trebuie sa renunte la Mutu"