Echipa Nationala

Lucescu vrea sa il excluda pe Marica

Dintr-un jucator care se gandea sa se retraga de la echipa nationala, Ciprian Marica a devenit un jucator care risca sa fie exclus. Deranjat de declaratiile pe care le-a facut la finalul meciului cu Franta, Lucescu a luat foc si intentioneaza sa nu il mai convoace.
Ruptura totala la echipa nationala intre Lucescu si Marica. Dupa ce inaintea meciului au evitat sa isi vorbeasca, cei doi s-au contrat la finalul meciului de la Paris, sfarsit tragic pentru echipa noastra.

Marica a spus ca "nationala a pierdut calificarea" si si-a manifestat nemutlumirea de tratamentul la care a fost supus in ultimele zile, cu legatura certa catre Razvan Lucescu si oamenii sai.

Deranjat de comentariile lui Marica, Lucescu le-a spus colaboratorilor sai ca ia in calcul neconvocarea varfului de la Stuttgart. "Este greu sa lucrezi cu un jucator care nu crede in obiectivul grupului si care trateaza totul cu o atitudine superficiala", ar fi spus selectionerul.

Marica a fost rezerva la meciul cu Franta, insa a patruns pe teren din cauza accidentarii pe care Daniel Niculae a suferit-o. La indicatiile dinaintea introducerii pe teren, Lucescu se zbatea si gesticula incercand sa ii explice lui Marica ce asteapta de la el, in timp ce varful lui Stuttgart privea in gol, nebagandu-l in seama.

Marica e nemultumit de tactica

Pe langa nemultumirile legate de "sifoanele" din staff-ul lui Razan Lucescu, atacantul in varsta de 25 de ani este nemultumit si de tactica pe care nationala o foloseste, deoarece aceasta nu ii pune calitatile in evidenta.

"De ce se vorbeste ca sunt in criza de forma? Am ratat cumva sapte ocazii? Nu! Este greu sa joci cu spatele la poarta tot meciul si cu baloane inalte", s-a plans Marica.

Onlinesport


Lucescu vrea sa il excluda pe Marica