Echipa Nationala

Luxemburg a incurcat Belarus. Albania si Bosnia, remiza favorabila Romaniei

Belarus, echipa care nu a pierdut in fata Frantei si a Romaniei, s-a incurcat in Luxemburg, unde a facut doar 0-0. In celalalt meci din grupa Romaniei, Albania si Bosnia s-au anihilat reciproc, terminand la egalitate, scor 1-1.
Prezentata de Razvan Lucescu drept o adversara de top, marea echipa a Belarusului nu a reusit sa castige in Luxemburg, unde a obtinut doar un rezultat de egalitate, 0-0, dupa un meci plin de chin si jale, cu atacuri fara clarviziune si cu un portar luxemburghez in mare forma.

In celalalt meci din grupa Romaniei,, Albania si Bosnia au obtinut un rezultat care complica si mai mult calculele in grupa Romaniei.

Bosnia a deschis scorul in minutul 21, prin Vedad Ibisevici, insa albanezii au scos o remiza dupa reusita lui Klodian Duro din minutul 45.

In urma acestor rezultate, Albania conduce grupa cu 4 puncte, fiind urmata de Belarus (4p), Franta (3p), Bosnia (3p), Romania (2p) si Luxemburg (0p).

In aceste conditii, Romania ar putea urca pe primul loc in grupa D, in cazul in care va reusi sa castige sambata pe terenulf Frantei.

Onlinesport


Luxemburg a incurcat Belarus. Albania si Bosnia, remiza favorabila Romaniei