Echipa Nationala

Selectionerul cauta scuze pentru o posibila infrangere

Razvan Lucescu vorbeste inaintea meciului cu Franta de parca ar cauta deja scuze pentru o probabila infrangere. Lucescu incearca sa motiveze lipsa de rezultate a nationalei si spune ca societatea romaneasca este de vina.
"Fotbalul, la fel ca si toata societatea romaneasca, nu traverseaza un moment bun. In ultimii zece ani, nationala nu a obtinut decat o calificare la un turneu final. Aria de selectie este mult mai limitata, sunt multe probleme in campionatul intern, care ar trebui sa fie o baza pentru o echipa nationala puternica. Noi nu abandonam lupta! Ne continuam traseul nostru, dar trebuie sa o facem cu rabdare si sa tinem cont de realitatea romaneasca", a spus Lucescu.

In plus, Lucescu spune ca diferenta dintre fotbalul francez si cel romanesc este ca de la cer la pamant, aratand cu degetul spre valoarea campionatului intern.

"Nu pregatesc un meci cu gandul la o infrangere, vreau sa castigam. Dar stiu ca o victorie depinde de anumite conditii. Nu jucam singuri, pe teren se vor afla si adversarii nostri! Va fi un meci de lupta timp de 90 de minute. Franta are unul dintre cele mai puternice campionate din lume, care ofera constant jucatori foarte interesanti echipei nationale. In plus, sunt jucatori care vin de la echipe puternice din Europa, precum Arsenal sau Real Madrid", a completat Lucescu.

Selectionerul a analizat si prestatia tricolorilor in debutul acestor preliminarii, declarandu-se multumit de modul in care au evoluat jucatorii sai cu Albania si Belarus.

"In primele doua meciuri am obtinut mai putin decat am meritat. Am avut doi adversari foarte incomozi, dar am reusit, cu o foarte buna organizare, sa ii supunem unei mari presiuni", a conchis Lucescu.

Echipa nationala a Romaniei va intalni Franta sambata, de la ora 22:00, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Selectionerul cauta scuze pentru o posibila infrangere