Echipa Nationala

Lucescu s-a razgandit. Echipele probabile de la Belarus-Romania

Razvan Lucescu a incercat mai multe formule de echipa in perioada in care echipa nationala a avut sedinte de pregatire in Belarus. La antrenamentul de luni seara, Lucescu a lasat sa se inteleaga ca va folosi o echipa total diferita fata de cea pe care o avea in cap pana sa ajunga in Belarus.
Debusolat total, Lucescu se da peste cap sa aleaga cea mai buna formula pe care sa o trimita impotriva Belarusului. Lucescu va schimba in continuare jumatate de echipa, insa pionii sunt altii.

Constient ca bielorusii vor insista pe mingi inalte, capitol la care Bogdan Lobont este aerian, Lucescu se gandeste serios sa il titularizeze pe Costel Pantilimon.

In defensiva, Lucescu nu va opera modificari fata de echipa pe care o gandea initial, astfel ca Maftei, Tamas, Chivu si Rat vor fi titulari.

La mijloc, Lucescu va continua sa joace cu doi inchizatori, Radoi si Muresan, acestia urmand sa aiba rolul sa ofere cat mai multe pase in benzi catre Torje si Deac.

Marea surpriza vine in atac, unde Lucescu vrea sa trimita un cuplu suta la suta stelist, format din Bogdan Stancu si Marius Bilasco.

Echipele probabile:
Belarus:
Zhevnov - Omelyanchuk, Yurevich, Tigorev, Shitov - Martynovich, A. Hleb, Kulchy - Kutuzov, Rodionov, V. Hleb

Romania:
Pantilimon - Maftei, Tamas, Chivu, Rat - Torje, Radoi, Muresan, Deac (Cocis) - Stancu, Bilasco

Onlinesport


Lucescu s-a razgandit. Echipele probabile de la Belarus-Romania