Echipa Nationala

Albanezii jubileaza: "Am realizat un superb 1-1 la Piatra Neamt"

Presa albaneza a notat, vineri seara, dupa remiza înregistrata de nationala Albaniei în meciul cu România, scor 1-1, din preliminariile Euro-2012, ca acest rezultat este superb si punctul obtinut este foarte important.

"Albania scoate un punct important în România. Am realizat un superb 1-1 la Piatra Neamt, dupa ce nu mai scosesem un rezultat pozitiv cu românii din 1949, tot un 1-1. Un egal mare! Totodata, Albania a sters din memorie acel amar 1-6 cu România din preliminariile CE 2008", a scris Albania Sport.

Gazeta Start a notat ca "Muzaka aduce onoare nationalei Albaniei": "Albania a avut un joc tactic prudent, cu un singur vârf. Muzaka a adus egalarea cu o frumoasa lovitura de cap".

"Nationala Albaniei ia un punct de mare valoare", a titrat ziarul Albeu. "Majoritatea timpului, jocul s-a desfasurat în jumatatea noastra. Un egal pretios", a subliniat sursa citata.

Selectionata României a terminat, vineri, la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat pe teren propriu, la Piatra Neamt, în compania reprezentativei Albaniei, în debutul grupei D a preliminariilor pentru Campionatul European din 2012, gazduit de Polonia si Ucraina.

Mediafax


Albanezii jubileaza: "Am realizat un superb 1-1 la Piatra Neamt"