Echipa Nationala

Albania vrea revansa

Presa albaneza scrie, vineri, înaintea meciului cu România, din preliminariile EURO 2012, ca reprezentativa Albaniei vrea revansa dupa înfrâgerea cu scorul de 6-1, din 2007.

"De la festivalul prieteniei, la teama de România. Albania la locul crimei", a titrat cotidianul albanez Sport Shqiptar înaintea meciului de vineri de la Piatra Neamt, din grupa D a preliminariilor Euro-2012.

"Un meci care ne aduce aminte de obsesia lui 1-6. Toti albanezii, înca suferinzi dupa acea drama, cauta revansa. România este vazuta ca o bariera înalta. Cu totii asteptam acest meci, dar pentru festin, nu pentru înmormântare. Antrenorul Albaniei a lecturat toate ziarele românesti, încercând sa descopere primul 11 al românilor. Toata lumea spera ca Albania sa faca daune la Piatra Neamț. România are mulți absenti, probabil Albania nu se va mai întâlni cu aceasta sansa. Orasul Piatra Neamt e foarte pitoresc si se anunta a fi un iad pentru Albania" a scris publicatia amintita.

Conform ziarului Sporti Shqiptar, selecționerul Josip Kuzhe va introduce în teren urmatoarea echipa: Beqaj - Dallku, Cana, Curri, Vangjeli - Duro, Bulku, Skela, Lila, Agolli - Bogdani.

"Albania urmareste sa produca surpriza în România", a scris Tirana Observer.

"Acum începe povestea lui Kuzhe. Antrenorul croat are ocazia sa ne dea sperante printr-un rezultat bun în România, una dintre favoritele la calificare din grupa D", a notat Gazeta Metropol.

Nationala României întâlneste, astazi, de la ora 21.00, pe stadionul Ceahlaul din Piatra Neamt, selectionata Albaniei, în primul meci al preliminariilor Campionatului European din 2012.

Mediafax



Albania vrea revansa