Echipa Nationala

Concluziile lui Razvan Lucescu

La un an dupa ce a preluat echipa nationala, Razvan Lucescu trage linie si analizeaza prestatia tricolorilor sub comanda sa.  Razvan Lucescu a vorbit in special despre ultimul cantonament al tricolorilor.
Ce a urmarit?

Selectionerul a explicat utilitatea cantonamentului din Austria pe baza dorintei de omogenizare a lotului, deoarece pana in aceasta vara nu a avut timpul necesar.

"Aveam nevoie de acest turneu, a fost organizat extraordinar si multumesc pentru sprijin. Aveam nevoie sa stam impreuna, sa  omogenizam lotul si sa verificam variante de rezerve. Regret insa ca programarea tarzie a campionatului a facut sa avem decalaje. Unii au terminat cu trei saptamani inaintea celor care au jucat finala Cupei", a spus Razvan Lucescu la gsptv.

Suparat pe presa

Antrenorul echipei nationale a criticat modul in care a prezentat evolutiile echipei nationale si declaratiile facute de el.

"In tara a fost o nebunie! Asta nu mai este presa, se truncheaza declaratii, se rastalmacesc vorbe! Este o presa de doi bani, este incredibil ce se intampla", a tunat Lucescu.

Nationala, meci cu meci


Ucraina:
"Am jucat foarte bine, dar nu poti sa controlezi tot meciul. Ucraina este un adversar solid si, in plus, au fost decizii incredibile de arbitraj. In nici un caz Ucraina nu merita sa castige. Am stat foarte bine in teren, adversarul ajunge cu greu la poarta. Dar cand recuperam mingea, avem dificultate sa o mentinem, iar asta da senzatia ca suntem sub presiune."

Macedonia:
"Ne-am lasat dominati de starea de spirit transmisa de acasa. Este o lectie din care trebuie sa invatam ca suntem niste tampiti daca ne uitam in presa. Probabil ca in mintea fiecaruia a fost un gand ca indiferent ce se va intampla vom castiga. Am primit gol la prima ocazie si de atunci am intrat in tensiune.

Honduras:
"Am echilibrat toate lucrurile la meciul cu Honduras, jucatorii au inteles ce vreau de la ei. Dupa tot ce s-a intamplat, am facut cel mai bun joc"

A sarit in apararea lui Florescu

Selectionerul i-a luat apoi apararea lui George Florescu, despre care a vorbit in termeni laudativi. "Pentru ce a fost baiatul asta contestat? Pentru ca nu intra in jocurile unora si pentru ca nu intra in planurile altora. La Timisoara a facut un meci OK. La al doilea meci a jucat foarte bine, am vazut ce caracteristici are, a ajuns si la gol. In campionatul romanesc nu avem un mijlocas central ca el: rau, care sa stie jocul, sa distruga, si care sa sustina atacul", a mentionat selectionerul..

Deranjat de declaratiile lui Hagi si Popescu

Razvan Lucescu si-a manifestat nemultumirea fata de declaratiile pe care Gica Popescu si Gica Hagi le-au facut in ultima vreme despre echipa nationala, referitoare la nivelul echipei nationale.

"Din partea unor oameni destepti ma astept la mai multa chizbuinta. Daca aveau ceva sa imi reproseze, ii asteptam la o discutie intre patru ochi. Cat timp am fost la echipele de club, cand a fost vorba despre echipa nationala am vorbit in termeni laudativi. I-am sustinut pe Hagi si Piturca, am gasit argumente care sa aduca o alta stare de spirit. Nu ma asteptam la asa ceva de la Hagi si Popescu", a opinat Lucescu.

Atac voalat la Cornel Dinu

Nici declaratiile lui Cornel Dinu nu au ramas netaxate. Razvan Lucescu a sugerat ca directorul tehnic al lui Dinamo, Cornel Dinu, comenteaza prestatiile nationalei aflat intr-o stare avansata de ebrietate. "Sunt oameni care in momentul in care intra la televizor nu sunt foarte coerenti", a atacat Lucescu.

Pleaca daca rateaza calificarea

Totodata, Razvan Lucescu a anuntat ca va plea de unul singur in cazul in care va rata calificarea la Campionatul European din 2012.

Onlinesport


Concluziile lui Razvan Lucescu