Echipa Nationala

Anghel Iordanescu: "Lucescu aduce aceiasi jucatori ca si Piturca"

Fostul selectioner Anghel Iordanescu a analizat infrangerea Romaniei din Ucraina si a criticat selectia facuta de Razvan Lucescu, sustinand ca acesta aduce aceeasi jucatori precum Victor Piturca.
"Nu sunt impresionat cu nimic de meciul de sambata. Exceptand 10-15 minute din parcursul jocului, nationala nu a aratat nimic. In faza de aparare nu am aratat nici organizare, nici determinare si nici un joc care sa ne dea siguranta. Si golul doi a fost primit destul de usor, este greu de crezut ca atunci cand Lobont respinge mingea jucatorii nostri sa astepte.

Faza de atac a fost lenta, greoaie, previzibila. De foarte multe ori s-au dat pase lungi fara o adresa precisa. Cele mai mari probleme au fost la mijloc, aici Razvan trebuie sa gaseasca solutii. Razvan Lucescu trebuia sa incerce mai demult jucatori noi la nationala. M-am uitat la meciul de ieri, Lucescu aduce aceiasi jucatori ca si Piturca. Cu riscul de a pierde mai mult, Razvan trebuia sa grabeasca primenirea lotului", a spus Anghel Iordanescu la gsptv.

Echipa nationala a Romaniei a suferit a doua infrangere consecutiva, cedand meciul amical cu Ucraina, scor 2-3.

Onlinesport


Anghel Iordanescu: "Lucescu aduce aceiasi jucatori ca si Piturca"