Echipa Nationala

Nasu' isi pierde rabdarea cu Razvan Lucescu

Meciurile slabe din mandatul lui Razvan Lucescu l-au convins pe Mircea Sandu ca nu avem nici o sansa de calificare la Campionatul European din 2012. Nasu' face o comparatie cu mandatul lui Victor Piturca, in care tricolorii s-au descurcat onorabil. Razvan Lucescu iesise mai devreme intr-o conferinta de presa in care sa explice situatia de la echipa nationala.
"La ora actuala nu avem valoarea sa ne calificam la Euro. E simplu sa spunem ca vrem, dar e greu sa o facem. Poate în 2016 ne va fi mai usor sa o facem, atunci se vor califica 24 de echipe", a spus Mircea Sandu pentru sportro.

Seful Federatiei a continuat atacurile voalate la adresa selectionerului, facand o comparatie cu fostul selectioner, Victor Piturca.

"Noi n-am avut un lot foarte valoros nici la Euro 2008. Acolo am scos niste rezultate extraordinare, dar nu am mai avut forta sa atacam cu Olanda", a adaugat Sandu.

Mircea Sandu a amintit si de conflictul dintre Adrian Mutu si selectioner, sugerandu-i lui Razvan Lucescu sa il readuca la nationala cand va fi apt. " Mutu a avut probleme. Eu sunt convins ca Razvan va chema de fiecare data cei mai buni jucatori apti", a sunat sfatul Nasului.

Onlinesport


Nasu' isi pierde rabdarea cu Razvan Lucescu