Echipa Nationala

Lucescu se apara in fata atacurilor

Antrenorul echipei nationale, Razvan Lucescu, a vorbit, marti, despre criticile care i-au fost aduse in ultima vreme. Lucescu vede interese impotriva sa si critica dur competitia interna, din care se plange ca nu are unde sa aduca jucatori valorosi la echipa nationala. Doriti demiterea lui Razvan Lucescu?
"Meciul cu Israel s-a disputat in conditii speciale, nu am avut lotul pe care mi l-as fi dorit. Au fost 9 jucatori schimbati fata de ultimul meci cu Polonia, am avut la dispozitie o singura zi, deci e greu de pregatit ceva", a spus Lucescu.

Intrebat ce parere are despre cei care il critica, Lucescu a fost scurt si conchis: "Isi au interesele lor si incearca sa faca circ".

Razvan Lucescu a negat ca ar vrea sa renunte la Marica, insa s-a aratat dezamagit de modul in care atacantul lui VfB Stuttgart i-a raspuns.

Nu-mi amintesc sa fi discutat cu cineva despre posibilitatea ca Marica sa nu mai fie convocat. Eu sunt antrenor si pot sa imi exprim punctele de vedere. M-a preocupat ca nu am marcat, pentru ca trebuie sa faci acest lucru din prima oportunitate pe care o ai.  N-ar fi trebuit sa intre in astfel de discutii, dar ii respect punctul de vedere", a explicat Lucescu.

Un alt motiv pentru care Lucescu a fost criticat a fost convocarea lui Alexandru Tudose la lotul Under-23. Selectionerul a sutinut ca l-a convocat pe gafeorul numarul unu de la Steaua pentru ca nu a avut inlocuitor.

"Tudose a facut parte din lotul de tineret al Romaniei. Asta este selectia pe care o am la dispozitie, mai ales ca am incercat sa nu ma ating de lotul de tineret", a precizat el.

Totodata, Razvan Lucescu a tinut sa critice si nivelul competitional din Liga I, catalogand acest sezon drept cel mai slab din ultimii ani.

"Daca am avea un campionat foarte puternic am reusi sa atingem performantele din urma cu 4-5 facute de Steaua si Rapid. Sa nu uitam ca locurile multe din cupele europene se datoreaza acelo rezultate", a mentionat selectionerul.

Onlinesport


Lucescu se apara in fata atacurilor