Echipa Nationala

Antrenor Israel: "Sunt fericit de victorie"

Antrenorul interimar al nationalei Israelului, Eli Ohana, a declarat, miercuri, dupa victoria obtinuta, cu scorul de 2-0 (1-0), in fata reprezentativei Romaniei, ca este bucuros de acest succes mai ales ca a fost desemant selectioner de federatia israeliana doar pentru acest joc.

"Sunt foarte fericit pentru rezultat, mai ales ca eu am fost ales de federatie sa antrenez echipa nationala doar la acest meci. A fost un joc extrem de dificil pentru ca am întâlnit un adversar puternic, dar si pentru ca terenul nu s-a prezentat în cele mai bune conditii. Este o victorie importanta pentru mine si pentru cariera mea. Echipa României e una rapida si solida fizic, dar ne-am descurcat bine si nu i-am lasat sa se apropie de poarta. Am reusit sa ne aparam foarte bine si am avut si alte câteva ocazii în afara celor doua goluri. Pentru mine nu e important daca voi continua sau nu la nationala mare, deocamdata ma bucur de acest rezultat extraordinar", a precizat Ohama în conferinta de presa de la finalul meciului, transmite trimisul MEDIAFAX.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsa, miercuri, cu scorul de 2-0 (1-0), de nationala Israelului, într-un meci amical disputat pe stadionul "Dan Paltinisanu" din Timisoara.

Mediafax



Antrenor Israel: "Sunt fericit de victorie"