Echipa Nationala

Antrenorul Israelului vede Romania in scadere

Antrenorul interimar al echipei nationale de fotbal a Israelului, Eli Ohana, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca in urma cu un deceniu reprezentativa Romaniei era o formatie foarte puternica, insa acum se afla intr-o mica scadere, transmite trimisul MEDIAFAX.

"Este un meci amical în care toti vrem sa verificam jucatorii, sa încercam sisteme noi de joc, sunt chestii care se fac de obicei într-un meci amical. De la victoria asupra României de la Tel Aviv, România a mai pierdut foarte putine meciuri. Despre fotbalul românesc stiu ca în urma cu aproape zece ani, echipa nationala era foarte puternica, iar în aceasta perioada este într-o mica scadere. Totusi am vorbit cu Ronny Levi, antrenorul Unirii Urziceni, iar acesta mi-a spus ca fotbalul românesc este din nou în crestere. Mi-a mai spus ca la Urziceni are jucatori de calitate si beneficiaza de conditii foarte bune. Am jucat împotriva României de multe ori si cred ca acum câtiva ani echipa era mai puternica, dar nu poti compara perioada de atunci cu ceea ce se întâmpla acum. Fotbalul este diferit în ziua de azi, se joaca cu totul altceva si îmi amintesc ca în urma cu câtiva ani echipele mici pierdeau la diferente de doua-trei goluri, însa acum este altceva, pot aparea surprize de oriunde", a spus Ohana.

Referitor la informatiile aparute în cotidianul Pro Sport, conform carora, fostul selectioner al României, Victor Piturca, ar putea pregati nationala Israelului, Ohana a raspuns: "Piturca este un nume important, un fost jucator foarte cunoscut, dar si un antrenor foarte bun. Totusi eu nu reprezint Federatia Israeliana si nu pot sa ma pronunt asupra acestor zvonuri. Eu sunt antrenor la echipa sub 19 ani a Israelului si am fost numit la acest meci, dupa care ma voi întoarce la echipa mea".

Antrenamentul echipei Israelului, înaintea partidei amicale de miercuri, s-a desfasurat pe terenul I din cadrul Complexului Sportiv "Dan Paltinisanu".

Mediafax



Antrenorul Israelului vede Romania in scadere