Echipa Nationala

Gica Popescu va candida la sefia FRF. Planul revolutionar al Baciului

Fostul capitan al echipei nationale, Gica Popescu, va candida din nou la alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal, iar apropiatii sai sunt convinsi ca va reusi sa-l dea jos pe Mircea Sandu. Popescu este gata de o Revolutie, urmand sa dea toti oamenii afara, de la Razvan Lucescu la Ionut Lupescu.
Anuntul candidaturii luii Gica Popescu a fost facut chiar de tatal fostului fotbalist. Costica Popescu a mentionat ca fiul sau nu isi va face inca publica dorinta de a candida, de teama unor atacuri.

"Gica e constient ca daca azi isi anunta candidatura, de maine va fi atacat. Aduceti-va aminte ca in urma cu cateva luni a declarat intr-o conferinta de presa ca se gandeste serios sa participe la urmatoarele alegeri de la FRF, iar cateva zile mai tarziu i-a fost fabricat un dosar de colaborator al securitatii. Ulterior s-a dovedit ca nu a fost informator, iar cel care a aruncat «bomba» in media a recunoscut ca a fost ceva ordonat. Sigur, Gica va candida si de la anul va fi noul presedinte al FRF!", a explicat Popescu.

Totusi, Popescu este convins ca fiul sau va castiga, deoarece oamenii care au directionat voturile catre Mircea Sandu la alegerile precedente si-au schimbat pozitia. "De data aceasta, Marin Condescu si Gigi Becali nu vor mai fi cu Mircea Sandu. Becali a tras sforile la alegerile precedente si l-a influientat pe Condescu sa-i dea voturile lui Sandu", a adaugat Costica Popescu.

In cazul in care va castiga alegerile, Gica Popescu este pregatit sa faca curatenie la Federatie. Astfel, director general va fi numit Gica Hagi, iar postul de selectioner, ocupat de Razvan Lucescu, va fi luat de Dan Petrescu.

"Cuplul Popescu – Hagi va fi mult mai puternic decat cel format din Mircea Sandu si Ionut Lupescu. Pai cum sunt priviti cei doi la Barcelona si cine a auzit de Mircea Sandu pe acolo? Nu exista termen de comparatie. Tica Zamfir se va ocupa de centrul de copii. Lautareste vorbind, cam are ureche muzicala, a scos o gramada de fotbalisti. Gica va schimba toti oamenii de Federatie", a precizat tatal "Baciului".

De asemenea, din planul electoral al lui Gica Popescu mai fac parte programarea unor meciuri amicale de top si constructia unor stadioane de nivel european.

Onlinesport


Gica Popescu va candida la sefia FRF. Planul revolutionar al Baciului