Echipa Nationala

Olaroiu ataca logica lui Lucescu

Antrenorul care a dus Steaua pana in semifinalele Cupei UEFA nu a fost de acord cu decizia lui Razvan Lucescu de a-l titulariza pe Adrian Cristea. In plus, Olaroiu este nemultumit ca Dorin Goian a fost rezerva, intr-un meci in care aveam nevoie de el pentru duelurile aeriene.
"In primul rand, federatia trebuie sa ia masuri impotriva jucatorilor, nu antrenorul, fiindca el poate intra in conflict cu jucatorii. Ceea ce decide selectionerul e daca va folosi un fotbalist indisciplinat sau nu. In cazul lui Mutu, inteleg ca era greu sa nu-l bagi in meciul cu Serbia. In schimb, titularizarea lui Cristea ma face sa cred ca si Goian  trebuia sa stea prin baruri, ca sa prinda primul „11” la Belgrad!

La echipa nationala exista o problema de atitudine. La Belgrad, am vazut multi jucatori care parca venisera la meci ca sa indeplineasca o obligatie de serviciu! La nationala reprezinti 24 de milioane de romani, nu poti sa te faci de ras in halul asta si sa iei cinci de la Serbia. Oamenii pot accepta ca exista o diferenta intre noi si sarbi in momentul asta, dar nu vor accepta niciodata ca nu exista dorinta de a face mai mult", a spus Cosmin Olaroiu pentru Adevarul.

Actualul tehnician al echipei Al-Hilal a mai afirmat ca fotbalul romanesc nu are inca nici o solutie pentru a iesi din aceasta mocirla.

"Nu vad nici o iesire din criza. E un colaps total in fotbalul romanesc, iar problemele nu sunt doar la echipa nationala. Pai, nu vedeti ce se intampla la Steaua, la Dinamo si la alte cluburi? Prea multe capete ar trebui sa cada ca sa iesim din mocirla si nu cred ca se va intampla asa ceva", crede Olaroiu.


Olaroiu ataca logica lui Lucescu