Echipa Nationala

Razvan Lucescu: "Nationala are nevoie de un antrenor care sa transmita incredere"

Tehnicianul formatiei FC Brasov, Razvan Lucescu, a declarat ca echipa nationala are in acest moment nevoie de un antrenor care sa transmita incredere.
"In situatia actuala, este clar ca nationala are nevoie de un antrenor care sa creeze o emulatie in jurul echipei nationale si care sa transmita multa incredere, pentru ca, acum avem mare nevoie de acest lucru. Totusi, consiuder ca se fac foarte multe speculatii, si nu putem sa traim doar de pe urma lor. Nu stiu de unde s-a tras concluzia ca eu sunt pe acea lista, pentru ca, nu am discutat cu nimeni din federatie.

Sincer, nu imi pun astfel de probleme, eu sunt antrenor la FC Brasov, si ma intereseaza sa imi fac bine treaba aici, si sa imi indeplinesc obiectivul. Nu sunt presedintele federatiei, dar cand voi fi, ma va preocupa si aceasta problema, a antrenorului. Sunt convins insa, ca oamenii de acolo stiu foarte bine ce fac, si daca au spus ca pana in 10 mai vor gasi un antrenor, cu siguranta asa va fi", a declarat Razvan Lucescu.

Tehnicianul formatiei FC Brasov a mai spus ca ii pare foarte rau de ce i s-a intamplat lui Victor Piturca, care ar trebui sa ramana in memoria suporterilor ca fiind "un antrenor care a facut multe pentru fotbalul romanesc". "Imi pare foarte rau de tot prin ce a trecut Victor Piturca. Mereu am fost un simpatizant al lui Piturca si consider ca desi a avut o conjunctura nefavorabila, merita sa ramana in amintirea suporterilor ca un antrenor care a facut multe pentru fotbalul romanesc ci si pentru echipa natioala.

Oricum, antrenorul care va prelua nationala, trebuie sa isi asume responsabilitatea rezultatelor. Este un post de mare importanta si asa cum am mai spus, trebuie sa aiba capacitatea de a crea emulatie, de a motiva, de a strange in jurul sau jucatorii importanti ai fotbalului romanesc si de a le transmite incredere. Si in nu in ultimul rand, sa aiba capacitatea de a obtine rezultate", a declarat Lucescu.

Mediafax


Razvan Lucescu: "Nationala are nevoie de un antrenor care sa transmita incredere"