Echipa Nationala

"Piturca sa inteleaga ca trebuie sa dea socoteala"

Mircea Sandu este nemultumit de faptul ca Victor Piturca refuza sa isi justifice rezultatele si gesturile in fata Comitetului Executiv si ii transmite acestuia ca este asteptat sa dea socoteala.
"Piturca trebuie sa inteleaga ca asa este in toata lumea, ca antrenorul trebuie sa dea socoteala in fata Comitetului Executiv sau a forului conducator al fiecarei federatii. Peste tot exista aceasta uzanta. Am vazut ca in «L’Equipe» a aparut chiar si aranjamentul unde Domenech urma sa dea socoteala pentru ce s-a intamplat cu Franta la Euro. Asta este adevarata stare de normalitate", a declarat Mircea Sandu pentru Eurosport.

Mircea Sandu i-a criticat si pe patronii din fotbalul romanesc, pe care i-a acuzat ca influenteaza comisiile prin declaratii.

"Noii patroni din fotbalul romanesc cred ca daca au bani li se cuvine tot si pot cumpara ce vor, vin cu gura mare si incearca sa influenteze deciziile comisiilor. Din pacate, de multe ori si reusesc. Parca suntem pe vremea comunistilor. Atunci conducatorii faceau vrute si nevrute ca sa mai faca rost de bani negri pentru echipele lor. Era generatia lui Mitica Dragomir. Faceau bani din orice, vindeau pungi, tricouri, ca sa aibe fonduri suficiente. Acum, altii au facut multi bani si foarte repede. Cum? Nu e problema mea", a tunat presedintele FRF.

Onlinesport


"Piturca sa inteleaga ca trebuie sa dea socoteala"