Echipa Nationala

Contra: "Va trebui sa-i neutralizam pe Benzema, Henry, Ribery, Malouda"

Fotbalistul echipei Getafe, Cosmin Contra, a declarat, la postul francez RMC, ca nationala Romaniei va trebui sa-i neutralieze pe jucatorii Karim Benzema, Thierry Henry, Franck Ribery si Florent Malouda la meciul de sambata, cu Franta, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

"In meciul de la Euro, niciuna dintre echipe nu a avut ocazii de gol. Jucatori ca Benzema, Henry, Ribery sau Malouda pot crea pericol oricand. Va trebui sa-i neutralizam, asta va fi principala noastra grija. De la noi, Mutu are geniul acestor jucatori, poate juca la orice club din lume. Sper ca va face un meci bun sambata, la fel Chivu si Lobont. Regret punctele pierdute in meciul cu Lituania", a spus Contra.

Potrivit presei franceze, atacantul Nicolas Anelka, menajat la antrenamentele de marti si miercuri ale nationalei Frantei de la Clairefontaine, din cauza unor probleme medicale, a participat la sedinta de pregatire de joi. Anelka a facut zilele recute doar alergari usoare si bicicleta.

Hatem Ben Arfa, care nu s-a pregatit joi, are genunchiul drept inflamat. Selectionerul Raymond Domenech l-a convocat oricum, miercuri, ca masura de precautie, pe Jimmy Briand de la Rennes. Acesta si Jean-Alain Boumsong, convocat in locul lui Wiliam Gallas, care a devenit indisponibil pentru meciul cu Romania, au participat la antrenamentul de joi.

Mediafax



Contra: "Va trebui sa-i neutralizam pe Benzema, Henry, Ribery, Malouda"