Echipa Nationala

Alexa: "Nu stiu de ce nu sunt convocat la nationala"

Mijlocasul echipei FC Timisoara, Dan Alexa, a declarat, joi, ca nu stie de ce nu este convocat de catre selectionerul Victor Piturca la echipa nationala, dar ca el spera in continuare sa fie chemat la prima reprezentativa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu stiu de ce nu sunt convocat. Domnul Piturca are fotbalisti foarte buni de unde sa aleaga. Eu sper pentru ca e normal sa speri intotdeauna, dar este greu ca eu sa fiu chemat acum la nationala. Ma bucur pentru Gigel Bucur si pentru Costel Pantilimon. Gigel era un obisnuit al nationalei, dar Pantilimon e la inceput si sper sa ramana cat mai mult timp acolo. Cred ca Gigel are mari sanse sa joace pentru ca si nea Piti il cunoaste mai bine. L-ar ajuta mult mai mult pentru moral", a spus Alexa.

Dan Alexa considera ca vestiarul gruparii timisorene este unit datorita rezultatelor bune obtinute in ultima perioada. "Vestiarul acum este foarte unit. Rezultatele bune aduc si o atmosfera buna. Ne propunem sa ramana asa pentru cat mai mult timp pentru ca e important pentru meciurile care vor urma. E o senzatie placuta cand castigi si ar fi bine sa o tinem cat mai mult asa", a completat Alexa.

Mediafax


Alexa: "Nu stiu de ce nu sunt convocat la nationala"