Echipa Nationala

Piturca a anuntat lotul pentru Franta. Cu astia ii batem pe 'cocosi'?

Selectionerul Victor Piturca a anuntat, duminica seara, lotul pentru partida cu Franta din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010.
Nume precum Valerica Gaman, Galamaz, Dorel Stoica, Florentin Petre si Bogdan Stancu sunt fotbalistii de care trebuie sa se teama Anelka si compania.

PORTARI: Bogdan Lobont, Costel Pantilimon

FUNDASI: Cristian Sapunaru, George Ogararu, Dorin Goian, Gabriel Tamas, Valerica Gaman, George Galamaz, Razvan Rat, Mihaita Nesu

MIJLOCASI: Cristian Chivu, Dorel Stoica, Razvan Cocis, Florentin Petre, Gabriel Muresan, Marian Aliuta, Iulian Tames

ATACANTI: Adrian Mutu, Ciprian Marica, Florin Costea, Bogdan Stancu, Gigel Bucur

Echipa nationala se confrunta cu o serie incredibila de jucatori indisponibili. Banel Nicolita, Mirel Radoi, Paul Codrea si Marius Niculae sunt accidentati,  iar Cosmin Contra, Nicolae Dica si Stefan Radu nu l-au multumit pe selectioner.

Sorin Ghionea nu a fost convocat din cauza cartonasului rosu primit in meciul din Insulele Feroe.

Desi Gabriel Tamas arata o forma extrem de slaba la Dinamo, acesta a fost convocat in continuare, din cauza numarului mare de accidentati pe postul de fundas central. In schimb, Florin Bratu si Ionel Danciulescu, doi atacanti de rasa din lotul "cainilor rosii", au fost din nou uitati de Piturca.

Echipa probabila a Romaniei pentru meciul cu Franta:
Bogdan Lobont - George Ogararu, Gabriel Tamas, Dorin Goian, Razvan Rat - Florentin Petre, Cristi Chivu, Dorel Stoica, Razvan Cocis - Adrian Mutu - Ciprian Marica

Partida dintre Romania si Franta din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010 se va disputa pe 11 octombrie, de la ora 21:40, la Constanta.

Onlinesport


Piturca a anuntat lotul pentru Franta. Cu astia ii batem pe 'cocosi'?