Echipa Nationala

"In locul lui Mutu, nu ii raspundeam lui Becali"

Capitanul echipei nationale, Cristi Chivu, considera ca Adrian Mutu nu a procedat corect in momentul in care s-a decis sa ii raspunda lui Gigi Becali.
"Eu imi vedeam de treaba mea si lasam sa treaca pe langa mine pentru ca daca pui paie pe foc, focul devine mai mare. Nu ii raspundeam lui Gigi Becali", a declarat Cristi Chivu la gsptv.

Chivu a sarit in apararea "Briliantului" si cand a venit vorba de forma slaba a acestuia din ultima vreme. "Adi munceste, a avut o perioada in care a fost accidentat. Nu este intr-o situatie alarmanta, nu trebuie sa ne facem probleme", a afirmat fotbalistul.

Mai mult, fotbalistul lui Inter a afirmat ca Mutu a facut bine cand i-a raspuns lui Victor Piturca. "Nu intotdeauna jucatorul trebuie sa taca, trebuie sa isi spuna punctul de vedere. Mie mi se pare ca Adi a respectat sarcinile de joc la Campionatul European", a adaugat el.

Se simte bine, dar vrea sa fie doar fundas central
Absent in ultimul meci al lui Internazionale Milano cu Panathinaikos Atena, Cristi Chivu a afirmat ca starea sa de sanatate este pe drumul cel bun.

"Am avut o mica problema musculara de la oboseala, de la incarcatura. Se resimte oboseala, dar mi-au prins bine cele trei meciuri. Fizic sunt bine, sper sa fiu bine si din punct de vedere medical. Incerc sa imi revin cat mai repede", a explicat Chivu.

Folosit la Internazionale Milano ca si fundas central sau fundas stanga si la echipa nationala mijlocas la inchidere, Chivu ii anunta pe Piturca si Mourinho ca vrea sa joace doar fundas central.

"O sa vina si ziua in care o sa joc doar pe un post, deoarece nu ma simt foarte bine. Deocamdata nu am ce face, respect deciziile antrenorilor. Mie imi place sa joc fundas central", a opinat fundasul.

Se intelege bine cu Mourinho
Cristi Chivu nu a avut, inca, probleme cu antrenorul Jose Mourinho, unul dintre cei mai controversati oameni din fotbalul mondial in acest moment.

"Mourinho e un antrenor foarte bun, care a avut si are rezultate. Este foarte apropiat de jucatori, stie ceea ce inseamna sa fii jucator profesionist, sa faci parte dintr-un lot de 25 de jucatori din care 11 joaca. E un antrenor care te face sa te simti important, chiar daca nu joci meci de meci. N-ai cum sa-i porti pica!", a dezvaluit Chivu.

Onlinesport


"In locul lui Mutu, nu ii raspundeam lui Becali"