Echipa Nationala

"VIITORUL NATIONALEI E SUMBRU"

Victor Piturca ne linisteste. Selectionerul anunta sa nu ne asteptam la mare lucru de la echipa nationala, deoarece nu vom realiza prea curand o performant. El spune ca vom revedea din ce in ce mai des partide de genul celei cu Lituania.
 "Viitorul nationalei e sumbru, fiindca sunt tot mai multi straini in Liga I la echipele de top. Centrele de copii si juniori sunt la pamant. Nu se intrevede nimic", a spus Victor Piturca pentru Evenimentul Zilei.

Chiar si in aceste conditii, Piturca nu intentioneaza sa demisioneze si continua sa sperie la o victorie in fata Frantei, in luna octombrie.

"Am zis doar ca nu voi pleca de la echipa daca ne bate Franta, fiindca vom mai avea sanse la calificare. Referitor la bani, trebuie sa respect un contract pe care il am cu federatia.  Meciul cu Franta este extrem de important. Tot Franta, Romania si Serbia se vor bate la calificare, chiar daca Lituania a castigat doua meciuri. Daca ii vom bate pe francezi, vom fi intr-un mic avantaj fata de ei. Franta ramane cea mai buna echipa din grupa, in ciuda faptului ca a pierdut cu Austria", a opinat selectionerul.

Victor Piturca ii acuza pe suporterii romani care il contesta de lipsa de educatie si nu a ratat ocazia sa trimita din nou sageti catre Cornel Dinu.

"Este caracteristic romanilor, care nu au stiut sa aprecieze munca mea si a celorlalti colegi din staff-ul nationalei! Oamenii de la noi sunt manati intr-o singura directie si nu mi se pare normal. Reactia suporterilor n-a fost una logica. Asta tine si de educatia lor. Sunt unii, ca si Cornel Dinu, care s-au obisnuit sa judece meseria altora. Dinu m-a atacat, iar cand am reactionat, s-a suparat. M-am enervat, fiindca zicea ca are rezultate mai bune ca ale mele si ca Banel nu are ce cauta la nationala. Pai, Dinu are rezultate pe alta planeta! Poate se refera la campionatul castigat cu Dinamo, care se stie cum a fost castigat, sau cand a jucat cu Foresta sau de rezultatul de la Kosice...", a atacat Piturca.

Onlinesport


"VIITORUL NATIONALEI E SUMBRU"