Echipa Nationala

"Piturca e vinovat pentru infrangerea cu Lituania"

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, l-a criticat dur pe Victor Piturca pentru tactica pe care acesta a folosit-o in jocul cu Lituania, pierdut de tricolori cu 3-0.
"Selectionerul a avut idei infioratoare in meciul cu Lituania. Cum sa fie Radu Stefan fundas stanga, Radoi inchizator sau Contra atacant ? Aveam nevoie de inchizator cu Lituania ? Piturca este principalul vinovat pentru aceasta infrangere. Nu credeam ca o echipa de lumea a treia ne va bate in halul asta", a spus Stoica la GSP TV.

"Piturca nu are ce sa-mi reproseze, pentru ca eu am facut mai multe decat el la Steaua, in timp ce el a vrut sa retrogradeze echipa", a mai afirmat Meme.

Mihai Stoica l-a atacat si pe medicul echipei nationale, Pompiliu Popescu: "Acest om a facut mult rau echipei nationale. Nicolita a venit accidentat de la nationala, iar Tibi Balan nu joaca din cauza lui. Tot el a gresit genunchiul lui Radoi. Daca nu se opereaza de menisc, i-a spus ca nu mai joaca fotbal, dar el poate sa evolueze fara probleme", a mai declarat conducatorul Unirii.

Onlinesport: Andrei Preotu


"Piturca e vinovat pentru infrangerea cu Lituania"