Echipa Nationala

Piturca: "Am jucat bine, am facut spectacol"

Frigul din Feroe l-a afectat pe Victor Piturca. Selectionerul considera ca Romania a facut un meci bun in "Insula Oilor", unde a castigat chinuit, cu 1-0.
"A fost o victorie muncita. Ma asteptam sa fie greu, nu chiar asa, dar ne-am ingreunat singuri situatia. Cand am ramas in 10 oameni se putea intampla orice. Totusi, diferenta de valoare s-a vazut, am facut un meci bun, cu ocazii, spectaculos. Asta era scopul si ni l-am atins. A fost foarte greu sa-i remontez psihic pe jucatori, a fost o situatie ingrozitoare. Am plecat la un nou drum dupa aceasta victorie, insa importante sunt cele trei puncte castigate. Pacat ca nu am reusit sa marcam mai multe goluri", a spus Piturca.

Selectionerul a mai afirmat ca principala cauza a atmosferei negative din randul nationalei se cauzeaza in special scandalurilor din fotbalul romanesc.

"Aceste scandaluri au inceput imediat dupa ce echipa nationala s-a calificat la turneul final. Multa lume a fost deranjata de acest lucru. Sper ca echipa nationala sa aiba puterea sa treaca peste aceste lucruri. Eu sunt atacat de cand antrenez, mai furibund dupa turneul final. Am fost vinovat de calificarea echipei nationale dupa 8 ani de zile", a afirmat Piturca, catalogandu-i pe cei care il critica drept "derbedei".

In plus, Piti a tinut sa le dea o replica lui Dan Petrescu si Cornel Dinu, doua dintre cele mai importante voci care au criticat jocul nationalei din ultima vreme. "Ce performante au reusit cei doi ca sa vorbeasca despre mine?!", s-a intrebat arogantul Piturca.

Victor Piturca a precizat ca nu intentioneaza sa isi dea demisia decat in momentul in care "sansele de calificare se vor diminua considerabil.". "Momentan am pierdut doar 3 puncte din 30", a mai afirmat selectionerul.

Onlinesport


Piturca: "Am jucat bine, am facut spectacol"