Echipa Nationala

Sandoi: "Suntem favoriti la calificare"

Selectionerul Emil Sandoi a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca nationala de tineret a Romaniei este favorita la calificarea in barajul pentru turneul final al Campionatului European.
"Am facut doar o remiza in Bosnia, insa suntem favoriti la calificare. Puteam transa soarta grupei inca de sambata, insa rezultatul de egalitate ne pastreaza sansele de calificare la baraj. Noi avem un avantaj mare in fata Frantei si a Tarii Galilor prin faptul ca jucam meciul decisiv pe teren propriu. Sper ca la ora meciului stadionul «Emil Alexandrescu» din Iasi sa fie arhiplin si publicul iesean sa ne poarte spre calificare", a spus Sandoi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Emil Sandoi a mentionat ca nu i-a venit sa creada ca echipa lui Victor Piturca a pierdut primul meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, in fata Lituaniei. "Eram in avion, ne intorceam din Bosnia, cand mi s-a spus ce a facut nationala mare. Nu mi-a venit sa cred. Este o infrangere, dar sa nu uitam ca nationala mare este de-abia la inceput de preliminarii si mai sunt multe meciuri. Eu cred ca isi vor reveni si vor obtine calificarea la Mondialul din 2010", a precizat tehnicianul.

Echipa nationala de tineret a Romaniei a sustinut duminica dupa-amiaza o sedinta de pregatire pe terenul II din Complexul "Emil Alexandrescu" din Iasi, iar luni este programat ultimul antrenament inaintea meciului cu Tara Galilor, din campania de calificare la Euro-2009.

Mediafax


Sandoi: "Suntem favoriti la calificare"