Echipa Nationala

Alarma pentru Piturca! Tamas, in pericol sa rateze EURO

Internationalul roman Gabriel Tamas a fost inlocuit in minutul 52 al partidei pe care formatia sa, AJ Auxerre, l-a disputat sambata in compania celor de la Valenciennes, dupa ce s-a accidentat la genunchiul drept.

Fundasul a inceput ca titular acest meci pe care Auxerre l-a castigat cu 2-0, insa a fost nevoit sa paraseasca terenul in minutul 52, fiind inlocuit cu Mignot. Conform presei franceze, aceasta accidentare e posibil sa ii fi atins ligamentele, ceea ce inseamna ca jucatorul va absenta cel putin trei saptamani de pe gazon, iar prezenta lui la EURO este pusa sub semnul intrebarii.

Tamas abia revenise pe teren in urma cu o saptamana, contra celor de la PSG, dupa o absenta de aproape o luna, din cauza unei fracturi suferite la degetul mic al piciorului stang in partida pe care nationala Romaniei a disputat-o contra Rusiei pe 26 martie.

Jucator de baza in echipa nationala a Romaniei, Tamas a evoluat in ultimii patru ani in 27 de partide sub "tricolor", fiind unul dintre cei mai folositi jucatori de catre selectioner.

Accidentarea lui Tamas vine cu o luna inainte ca turneul final al Campionatului European din Austria si Elvetia sa ia startul.

Onlinesport: Daniel Popescu


Alarma pentru Piturca! Tamas, in pericol sa rateze EURO