Echipa Nationala

Sandoi comenteaza transferurile pustilor de la tineret

Doi internationali de tineret s-au transferat in aceasta pauza competitionala, iar antrenorul Emil Sandoi spune ca transferurile lui Gabriel Torje si Laszlo Sepsi se datoreaza in buna masura si evolutiilor bune avute in meciurile de la lotul national.
Emil Sandoi ii prevede lui <> un viitor stralucit si crede ca poate face un pas si mai important in cariera si sa ajunga la un club mai mare decat Dinamo.

"Nici nu a implinit bine 18 ani si a reusit un transfer bun la Dinamo. Cine stie, atunci cand schimba prefixul, la 20 de ani, poate ne trezim cu el la un club mare din Europa. Torje a debutat la echipa nationala de tineret la 17 ani si chiar ma plictisisem la un moment dat pentru ca la fiecare plecare in strainatate trebuia acordul parintilor si, cum s-ar spune, trebuia sa-l iau pe semnatura", a declarat Sandoi.

Emil Sandoi a comentat si transferul lui Laszlo Sepsi de la Gloria Bistrita la Benfica Lisabona pentru 1.5 milioane de euro. "In momentul in care semnezi pentru Benfica este un lucru deosebit pentru orice jucator din Romania. Sunt convins ca pe langa evolutia pe care a avut-o la club, si evolutiile de la echipa de tineret l-a propulsat la acest transfer bun", a afirmat Sandoi.

Onlinesport


Sandoi comenteaza transferurile pustilor de la tineret