Echipa Nationala

Lupescu il inteapa pe Dragomir

Intr-o interventie telefonica la Sport Total FM, directorul general al echipei nationale, Ionut Lupescu, a l-a intepat pe presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, spunand ca acesta incearca sa-si faca renume pe spatele echipei nationale, desi nu are nici o legatura cu aceasta.
"Am vazut cum oameni care-si dau importanta pe performantele nationalei. M-am amuzat cum vorbesc oamenii despre contractul lui Victor Piturca si despre biletele la EURO.  Mai apare cate unul si vorbeste pe seama echipei nationale pentru a-si face renume. Victor Piturca are un contract si nu vad nici o problema ca selectionerul sa nu continue. Incercam sa imbunatatim salariul lui Piti si al staffului lui, dar astea sunt confidentiale. Garantez ca ramane la echipa nationala, dar sper sa nu vina vreo echipa sa plateasca clauza de reziliere, iar el sa-si dea acordul", a fost intepatura lui Ionut Lupescu pentru Dumitru Dragomir.

Ionut Lupescu a precizat ca ultima partida din preliminarii, cea cu Albania, se va juca pe Stadionul Lia Manoliu "Partida cu Albania va fi in Bucuresti, cel mai probabil pe Stadionul Lia Manoliu. Vrem sa facem un spectacol pentru suporteri pentru a-si lua la revedere cum trebuie de la tricolori. E un meci special, pentru ca dupa acest meci stadionul se va demola", a explicat Lupescu.

Lupescu sustine ca nu este afectat de conflictul romano-bulgar, pentru ca el are o relatie foarte buna cu oficialii Federatiei de la Sud de Dunare. "Avem o relatie foarte buna cu Federatia Bulgara. Mai ales ca si in randul lor sunt fosti fotbalisti care au fost in generatie cu mine si am jucat de multe ori impreuna. Problema este ca apar in presa bulgara oameni neputinciosi", a spus Lupescu.

Onlinesport


"Inseamna ca i-a priit convocarea la echipa nationala si s-a dus cu un suflu bun la echipa de club.


Lupescu il inteapa pe Dragomir