Echipa Nationala

Piturca, ademenit cu 500.000 de euro pe an

Dupa ce a primit 350.000 de euro pentru calificarea Romaniei la turneul final din Austria si Elvetia, Victor Piturca este ademenit cu o oferta tentanta: 500.000 de euro pe an pentru a semna prelungirea contractului cu nationala Romaniei.
Ofertat de nationala Elvetiei cu un salariu de 1 milion de euro pe an, Victor Piturca nici nu vrea sa auda si vrea la EURO cu nationala Romaniei. "Nici nu se pune problema sa plec de la nationala. Am un contract ferm cu federatia si mai ales am langa mine un grup extraordinar de baieti cu care voi merge pana la capat", a spus Piturca pentru TVR1.

Mitica de la Liga e sigur pe el: "Trebuie sa avem grija de Piturca!", a fost mesajul lui Dragomir pentru prietenul sau de la FRF, Mircea Sandu, care il si sfatuieste pe acesta in legatura cu noul contract al lui Piturca.

"Noul contract banuiesc ca va fi in jur de 1 milion de euro, pentru ca el aduce banii, nu ii da Federatia. Piturca e antrenor de 3 milioane de euro, iar eu i-as da un contract de 1.2 milioane de euro pe an", a fost sfatul lui Mitica Dragomir pentru Mircea Sandu.

Onlinesport



Piturca, ademenit cu 500.000 de euro pe an