Echipa Nationala

Robben, un tiganus priceput

Arjen Robben s-a aflat in centrul unei actiuni nesportive, in timpul partidei jucate sambata seara contra Romaniei, in preliminariile EURO 2008.
Goian era intins pe gazon, incapabil sa isi mai mentina echilibrul si cunostinta dupa ce a receptionat o minge in figura, in minutul 33.

Olanda avea atac si posesie, mingea se afla la Robben, iar toti jucatorii gazda ii faceau acestuia semn sa opreasca actiunea.

Desi Robben il observa pe Goian accidentat in careul Romaniei si vedea rugamintile celor de pe teren de a opri jocul, a continuat faza si a incercat un sut de la distanta, puternic, prins de Lobont.

Adrian Mutu a fost autorul unei faze similare in Italia, in Serie A, din care a si marcat, fiind numit de presedintele clubului Palermo "un tiganus priceput" pentru gestul nesportiv de a nu se opri atunci cand un adversar se afla intins pe iarba. Oficialul lui Palermo nu si-a cerut scuze pentru acea expresie, explicand ca a avut numai conotatii pozitive.

Pentru a nu fi nevoiti noi sa ce cerem scuze, spunem de pe acum ca Robben este un tiganus priceput numai in sensul bun spus de presedintele lui Palermo.

Bogdan Lobont s-a enervat de reactia lui Robben si a avut o altercatie verbala cu acesta, primind cartonas galben. Adrian Mutu i-a luat apararea lui Robben, ca de la tiganus priceput la tiganus priceput...

Blog vadim.ro: Puteti comenta aici acest articol.

Onlinesport: Vadim Cusnarencu



Robben, un tiganus priceput