Liga 2

Alexandru Tudor a starnit furtuna la Navodari: "A fost clar viciere de rezultat"

Principalul finantator al clubului Sageata Navodari, Dumitru Rida, a declarat, sâmbata, dupa meciul din prima mansa a barajului pentru promovarea în Liga I, cu Vointa Sibiu, scor 0-0, ca a fost clar viciere de rezultat.
"A fost clar viciere de rezultat. Nu stiu cum domnul Alexandru Tudor a putut sa interpreteze astfel acea faza, a fost penalti clar si se impunea si eliminare.

"Ne-am luptat tot campionatul cu morile de vânt, ba aveti dreptul ba n-aveti dreptul la promovare, acum si situatia asta, sper totusi sa fi fost o simpla greseala, sa nu fi fost cu intentie. Mergem la Sibiu sa jucam si sa încercam sa promovam", a spus Rida.

 

Tehnicianul Aurel Sunda a afirmat ca nu a mai vazut un penalti atât de clar ca acela pe care centralul Alexandru Tudor ar fi trebuit sa îl acorde în repriza a doua.

"Am revazut faza, un penalti mai clar de-atât nu mi-a fost dat sa vad niciodata în cariera mea. Alexandru Tudor mi-a spus ca ma pot uita în ochii lui, însa vreau sa-l întreb daca si el se poate uita în ochii mei. Vom încerca sa jucam cât mai bine la Sibiu sa obtinem promovarea", a precizat Sunda.

Formatia Sageata Navodari a remizat, sâmbata, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Vointa Sibiu, în prima mansa a barajului pentru promovarea în Liga I.

Gazdele au acuzat neacordarea unui penalti, în minutul 81, când atacantul Marius Jianu, singur cu portarul, a fost faultat de un adversar, iar centralul Alexandru Tudor a decis ca a fost simulare si i-a aratat fotbalistului de la Sageata cartonasul galben.

Meciul a fost arbitrat de Alexandru Tudor, ajutat la cele doua linii de asistentii Cristian Nica si Radu Ghinguleac.

Returul este programat la Sibiu, în 6 iulie, de la ora 18.00.

Mediafax



Alexandru Tudor a starnit furtuna la Navodari: "A fost clar viciere de rezultat"