Liga 2

UTA Arad va disputa opt meciuri intr-o luna in Liga 2

Formatia UTA Arad a învins, sâmbata, cu scorul de 3-1, echipa de liga a III-a National Sebis într-o partida amicala, ultima înaintea disputarii celor opt meciuri pe care gruparea aradeana le va sustine, în interval de o luna, dupa ce aceasta nu a fost programata în campionat din cauza datoriilor.

Echipa antrenata de Ionut Popa a ajuns în aceasta situatie dupa ce Federatia Româna de Fotbal a decis neprogramarea formatiei UTA din cauza unor datorii mai vechi pe care le avea fata de fostul director executiv, Marian Spiru - 3.000 de euro si fata de clubul Minerul Lupeni - 6.000 de euro, pentru transferul jucatorului Valentin Apostol.

Clubul aradean trebuia sa plateasca în aceasta saptamâna si 4.000 de euro fostului jucator Florin Dan, dar acesta a acceptat amânarea scadentei pentru data de 22 mai, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O alta datorie a reprezentat-o salariile jucatorilor pe luna februarie, însa acestea au fost achitate imediat dupa meciul amical de sâmbata.

Programul meciurilor pe care UTA le are de disputat pâna la finalul campionatului:

Etapa a 29-a, 11 mai: UTA - Muresul Deva

Etapa a 30-a, 15 mai: FCM Tg Mures - UTA

Restanta etapa a 27-a, 19 mai: UTA - Universitatea Cluj

Etapa a 31-a, 22 mai: UTA - FC Arges

Etapa a 32-a, 29 mai: CS Otopeni - UTA

Restanta etapa a 28-a, 2 iunie: Ariesul Turda - UTA

Etapa a 33-a, 5 iunie: UTA - Minerul Lupeni

Etapa a 34-a, 12 iunie: Gaz Metan CFR Craiova - UTA.

Antrenorul Ionut Popa a fost nemultimit de evolutia jucatorilor în partida cu formatia de liga a III-a, motiv pentru care, la final, tehnicianul i-a supus pe fotbalisti la un test fizic, care a constat în alergari contracronometru pe distante medii. De asemenea, Popa i-a anuntat pe jucatori ca vor intra duminica în cantonament de unde nu vor mai iesi pâna la finalul campionatului.

Mediafax



UTA Arad va disputa opt meciuri intr-o luna in Liga 2