Liga 2

Haos la Cetate Suceava - Ceahlaul Piatra Neamt: Bocaneala agresat, mingi ascunse

Arbitrul Marius Bocaneala, care a condus la centru partida din Liga a II-a dintre Cetate Suceava si Ceahlaul Piatra Neamt, scor 0-1, a fost batut la sfarsitul meciului, dupa ce a acordat un penalty controversat pentru oaspeti in prelungirile partidei, transmite corespondentul NewsIn.
Marius Bocaneala a fost ajutat de asistentii Catalin Savu si Catalin Teodor, tot meciul fiind unul cu probleme.

In minutul 40 al partidei, jucatorul de la Cetate Suceava, Martin, a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene, iar acesta l-a imbrancit pe arbitru, fotbalistii celor doua echipe fiind foarte aproape de a se lua la bataie. Centralul a acordat o lovitura de la 11 metri, pentru nemteni, la inceputul reprizei secunde, dar imediat a revenit asupra deciziei, dupa ce si-a dat seama ca infractiunea s-a petrecut in afara careului. Apoi, in ultimul minut al partidei, centralul a mai eliminat un sucevean, Celpan, tot pentru cumul de cartonase galbene.

Meciul a fost prelungit cu sase minute, doar ca dupa expirarea celor sase minute partida a continuat, iar in minutul 90+7 Bocaneala a acordat penalty pentru nemteni. Lovitura de la 11 metri nu a putut fi executata, pentru ca toate mingile de pe teren fusesera ascunse de catre copiii de mingi.

Au urmat aproximativ patru minute tensionate, in care jucatorii suceveni Stiubei si Cotolan au fost eliminati pentru proteste. De asemenea, presedintele echipei Cetate Suceava, Dumitru Moldovan, a coborat din tribuna oficiala pe gazon pentru a discuta cu arbitrul, dar in cele din urma decizia a ramas aceeasi.

Dupa marcarea golului de catre Cebotaru, spiritele s-au incins, iar jucatorii celor doua echipe au inceput sa se imbranceasca pe teren. La mijloc a cazut arbitrul Marius Bocaneala, care a fost trantit la pamant si lovit de catre jucatorii echipei gazda. A fost nevoie de interventia fortelor de ordine, care au calmat spiritele si l-au luat pe centralul Bocaneala din mijlocul jucatorilor si l-au dus la cabine.

Ceahlaul Piatra Neamt a castigat miercuri partida cu Cetate Suceava, din etapa a 12-a a Ligii a II-a, prin golul marcat de Cebotaru din penalty in minutul 90+7.

NewsIn


Haos la Cetate Suceava - Ceahlaul Piatra Neamt: Bocaneala agresat, mingi ascunse