Liga 2

Ungureanu a demisionat de la FC Caracal, in locul sau a fost numit Cioroianu

Tehnicianul Nicolae Ungureanu a demisionat din functia de antrenor principal al formatiei FC Caracal, din Liga a II-a, in locul sau fiind numit Florin Cioroianu, caruia conducerea i-a stabilit ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ungureanu a demisionat de la FC Caracal dupa infrangerea din meciul de pe teren propriu cu Drobeta Turnu Severin, din etapa a X-a a Ligii a II-a, seria a II-a, a opta suferita de formatia olteana in acest sezon.

Conducerea FC Caracal l-a convins pe Florin Cioroianu, care in debutul acestui sezon a pregatit formatia Universitatea Craiova, sa preia conducerea tehnica a echipei. Cioroianu nu a semnat inca un contract cu clubul, insa s-a declarat increzator in sansele de a scoate echipa din situatia in care se afla. "Sunt constient de situatia critica in care am preluat echipa, fara nici o victorie in acest tur, cu doar doua puncte obtinute din doua remize. Mi-am asumat o raspundere foarte mare, dar am incredere ca o voi scoate la capat. Trebuie ca la fiecare meci sa ne agatam de puncte. Si atunci cand am preluat Universitatea era intr-o situatie dificila, insa cateva victorii te ridica pe linia de plutire", a spus Cioroianu, care a demisionat de la Universitatea Craiova dupa primele cinci etape ale Ligii I.

Forin Cioroianu il va avea secund la FC Caracal pe George Bita.

Primul meci pe care FC Caracal il va disputa sub comanda lui Cioroianu va avea loc astazi, formatia olteana urmand sa intalneasca, in deplasare, pe FCM Resita. Partida se va juca la Timisoara, deoarece la stadionul "Mircea Chivu" din Resita se efectueaza lucrari de reparatie.

Dupa primele 10 etape din Liga a II-a, FC Caracal ocupa locul 18, ultimul, in clasamentul seriei a II-a, cu 2 puncte, dupa ce a inregistrat doua remize si opt esecuri.

Mediafax



Ungureanu a demisionat de la FC Caracal, in locul sau a fost numit Cioroianu