Liga 2

Curelea: "Inca ne mai gandim la promovare"

Atacantul echipei Sportul Studentesc, Costin Curelea, a declarat, marti, cu ocazia prezentarii celui de al doilea clip al campaniei "Iubeste Sportul", ca jucatorii gruparii bucurestene inca mai spera la promovarea in Liga I, chiar daca se afla la 5 puncte de al doilea loc care permite acest lucru.

"Ne mai gandim la promovare. Punctele pe care le-am pierdut, le-am pierdut pe greselile noastre. Sanse matematice mai sunt, iar valoarea lotului ne permite sa atacam promovarea", a spus Curelea.

Fundasul Alin Ratiu a afirmat ca ii este mai usor sa evolueze in Liga I decat in cea secunda. "In Liga I e mai usor decat in Liga a II-a. Aici se joaca aglomerat, iar acolo te mai lasa sa joci. Noi nu suntem obisnuiti cu Liga a II-a si asta se vede", a completat fundasul "studentilor".

Alin Ratiu a precizat ca a ajuns sa joace la Sportul, desi tatal sau dorea sa il trimita la Dinamo. "Eu stau in Crangasi. Tata tine cu Dinamo si dorea sa ma duca acolo, dar am venit aici si am ramas pana la 25 de ani", a mentionat Ratiu.

Directorul executiv al clubului Sportul Studentesc, Gheorghe Cristian, a declarat ca in maxim un an baza de pergatire a gruparii din Regie va fi cea mai frumoasa din tara.

"In maxim un an baza va fi cea mai frumoasa din Romania. Vreau sa fim o echipa cocheta si sa avem un centru de copii si juniori care sa fie la nivelul celor europene. Momentan, se lucreaza la amenajarea terenurilor de iarba, iar in curand vom avea patru astfel de terenuri. Dupa Ajax Amsterdam suntem prima echipa la nivel european ca numar de jucatori promovati in primele doua ligi", a spus Cristian.

Pe de alta parte, Sportul Studentesc va organiza la 2 iunie o preselectie pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 9 ani. "Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ne va sustine, iar asta inseamna promovarea evenimentului in peste 200 de scoli. Ulterior vom face selectii si in licee. Ne gandim sa incepem preselectia inca de la gradinita", a completat oficialul Sportului.

Mediafax



Curelea: "Inca ne mai gandim la promovare"