Universitatea Craiova

Mititelu vede Craiova inapoi in Liga 1

Adrian Mititelu, detinatorul clubului Universitatea Craiova, este convins ca oltenii vor juca in Liga 1 din sezonul 2012/2013.
"Am trimis prin fax dosarul de licentiere pentru Liga 1. Avem tot dreptul sa facem asta, dosarul este complet. Doar noi, Bistrita si Ceahlaul putem evolua in Liga 1, restul cluburilor nu sunt afiliate din punct de vedere legal. De ce Liga 1? Clasamentul editiei trecute nu exista, nu a fost validat, decat de membrii care nu fac parte legal din Liga si Federatie!", a spus Mititelu la Radio gsp.

Mititelu a comentat apoi decizia instantei privind excluderea FRF din procesul dintre Universitatea Craiova si Victor Piturca.

"Dupa ce am castigat in tur, am invins Federatia si in retur. Nici recurs nu pot face, desi ar avea aceasta posibilitate, pentru ca Federatia a iesit din proces. Au prezentat falsuri, inscrisuri facute cu pixul, cum ca as fi trecut si sediul Federatiei pe reclamatia din instanta. Trei judecatori au decis acelasi lucru, asa ca nu mai au ce spune! De altfel, omul care a dactilografiat stenogramele care au aparut la DNA a fost dat afara!", a comentat Mititelu.

Onlinesport


Mititelu vede Craiova inapoi in Liga 1