Universitatea Craiova

Craiova obtine o victorie importanta impotriva FRF

In cadrul Dosarului 1119/54/2011, de la Curtea de Apel Bucuresti, instanta s-a pronuntat definitiv, in cel de-al doilea dosar aflat pe rolul instantelor, dintre FC Universitatea Craiova si Victor Piturca, in sensul ca FC Universitatea Craiova nu a chemat niciodata in judecata Federatia Romana de Fotbal, informeaza Editie Speciala.
Acelasi lucru se intamplase si in celalalt dosar, nr 4278/2/2011, cand, in octombrie 2011, Curtea de Apel hotarase ca FC Universitatea Craiova nu se judeca in contradictoriu cu FRF, ci doar cu Piturca Victor!

Desi reprezentantii FRF s-au zbatut din rasputeri sa arate ca negrul e alb, magistratii Curtii de Apel Bucuresti s-au pronuntat astazi definitiv si au decis ca niciodata FC Universitatea Craiova nu a chemat in judecata FRF, ci doar pe Piturca Victor.

Urmatorul termen stabilit pentru acest proces este 27 aprilie.

Practic, in acest moment, decizia de excludere provizorie luata de Comitetul Executiv al FRF, cu privire la FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA si care a avut la baza motivarea ca FC Universitatea Craiova ar fi dat in judecata FRF, este in aer.


Craiova obtine o victorie importanta impotriva FRF