Universitatea Craiova

AUDIO: Fanii olteni l-au inregistrat pe Piturca si i-au dat planul in vileag

Victor Piturca s-a intalnit cu mai multi lideri ai galeriei Universitatii Craiova, insa printre ei a existat si un "Iuda". Piturca a fost inregistrat 97 de minute in care isi detaliaza planul de a infiinta o noua echipa la Craiova. Iata inregistrarea audio si declaratiile lui Piturca.



Piturca le-a transmis fanilor ca vrea sa infiinteze o noua echipa in Liga 2 si le-a cerut acestora sa fie alaturi de ea. O alta varianta este o echipa creata cu sprijinul suporterilor.

"Eu, cand am venit la Craiova, am vorbit cu primarul. Ori Primaria ia echipa de Liga a II-a si sunteti toti alaturi de ea sa promoveze. Ori facem echipa suporterilor, dar eu zic ca nu se poate face lucrul asta", le-a spus Piturca suporterilor.

Piti a spus ca Primaria este gata sa ofere 750 de mii de euro in primul an, dar a garantat ca va mai gasi inca 1 milion de euro de la "terte persoane".

"Ce ne trebuie palmaresul? Facem o echipa U Stiinta Craiova, punem sigla veche, nu mai bagam cei doi lei si aia e", a sustinut el.

La discutia cu fanii, Piti a mentionat ca nu mai poate sa ia nici un jucator de la Craiova prin dezlegari, deoarece ultima pe care o are nu mai este valabila.

In schimb, el s-a declarat sceptic ca mai poate sa aduca jucatori din prima liga. "Stoica vine pe 5.000? Stanca si Pacurar vin pe 5.000? Domnilor, trebuie platiti mai bine ca in prima liga ca sa vina", a explicat Piturca.

S-a discutat mult si despre Adrian Mititelu, Piturca si fanii considerand la unison ca acesta este terminat. Piturca spune ca Mititelu are o datorie de 180 de miliarde fata de o companie de echipament. "E terminat, gata!", a concluzionat Piti.

De asemenea, Piturca le-a explicat suporterilor motivul pentru care Gaman si Barboianu au ajuns la Dinamo. "Gaman si Barboianu s-au dus la Dinamo pentru Giovani, managerul lor. Eu nu puteam sa-i opresc. Unde sa se duca, la Sportul Studentesc? Gaman nu voia sa se duca la Dinamo si i-am zis sa se duca la Sportul! Ei nu se mai intorc niciodata la Craiova...", a precizat el.

Onlinesport
sursa audio: jocmurdar.byz.ly


AUDIO: Fanii olteni l-au inregistrat pe Piturca si i-au dat planul in vileag